Jönköpings kommun

Studenten 2024

student.

Studenten i år är fredagen 14 juni, samtliga studenter kommer att ha sitt utspring vid östra utgången mot Preemmacken.

Tiden för utspringet är 13:15-13:50.

Utspringordning är: SA, EK, VF, VO, YRK, NA, TE

Bra att veta:

• Alkoholförtäring på skolans område är förbjudet, och alkoholhaltig dryck kommer beslagtas.
  • För att skona miljön och våra grannar har vi sedan några år tillbaka förbjudit vanlig konfetti, skolan tilllhandahåller miljö- och djurvänlig konfetti.
  • Vi vill även påminna om att det är förbjudet att använda sig av pulversläckare, mjöl och dylikt i anslutning till utspringet.
  • Det finns begränsade parkeringsmöjligheter i anslutning till skolan.
  • Utspring sker klassvis och i samband med resp program. Vi rekommenderar placering för anhöriga till studenter i resp program. enligt skissen. På så sätt underlättar vi för flertalet att hitta varandra för uppvaktning.
Karta över ED området, besökare bör placera sig från norr TE, VO, SA, VF, NA, EK