Jönköpings kommun

Studenten 2023

Vi på Erik Dahlbergsgymnasiet är glada att bjuda in våra studenter och deras vänner och familj till årets studentavslutning som kommer att äga rum fredagen den 16 juni.

Studenterna är välkomna till skolan och huvudentrén kommer öppnas klockan 10:20. Under dagen kommer det att finnas sittningar i klassrum där bland annat stipendier och betyg delas ut samt en avslutningsceremoni med mösspåtagning i skolans aula.

Efter ceremonin kommer det att finnas en gemensam lunch för studenter och mentorer i skolans matsal. Detta är en utmärkt möjlighet att umgås och njuta av god mat tillsammans innan studenterna springer ut.

Den första klassen kommer att springa ut kl. 13:00 och sista klassen kommer ha sprungit ut innan klockan 14:00. Samtliga studenter kommer att ha sitt utspring vid utgången mot Preemmacken. 

Vi ser verkligen fram emot att fira denna dag tillsammans med våra studenter och deras familjer. Vi önskar er alla ett stort grattis till er student och hoppas att ni kommer att minnas denna dag som en av de mest minnesvärda i era liv.

Varmt välkommen till studentavslutningen på Erik Dahlbergsgymnasiet! Karta med utspringsområdet når ni via denna länk.

Bra att veta:

  • Alkoholförtäring på skolans område är förbjudet, och alkoholhaltig dryck kommer beslagtas.
  • För att skona miljön och våra grannar har vi sedan några år tillbaka förbjudit vanlig konfetti, skolan tilllhandahåller miljö- och djurvänlig konfetti.
  • Det är förbjudet att använda sig av pulversläckare, mjöl, bengaler och dylikt i anslutning till utspringet. Detta kommer att belstagtas.
  • Det finns begränsade parkeringsmöjligheter i anslutning till skolan.
  • Skolan ansvarar inte för fotografering eller flakåkning.

Är du elev på Erik Dahlbergsgymnasiet och ska ta studenten i år? I sådana fall behöver du läsa igenom den praktiska informationen som finns här Pdf, 46.3 kB, öppnas i nytt fönster.