Jönköpings kommun

Årskurs 3 elever som vill köpa ut sin elevdator

Grattis till den kommande studenten!

Du som går ut trean kan antingen återlämna din dator, om den är i rätt skick, eller köpa ut den för 700 kr. Om du väljer att behålla din dator måste du skapa ett eget konto. Detta måste du göra senast veckan efter utspring.

Längst ner finns en klickbar länk med manual innehållande instruktioner för hur du går tillväga för att skapa lokalt konto, följ dessa noga. Det är även viktigt att du ser till att laddar ner de filer från datorn som du önskar behålla på annat ställe än OneDrive. Ditt Officepaket är nämligen bara giltigt i tre månader efter att du har tagit studenten.

Bland länkarna nedan hittar du även planering med tider för återlämning av dator eller för informationstillfälle kring utköp av datorer samt mer information.