Jönköpings kommun

Scheeledagen 27 november

Gillar du naturvetenskapliga ämnen och är nyfiken på Erik Dahlbergsgymnasiet och allt spännande som händer på skolan? Då har du som elev i år 9 möjlighet att få delta på Scheeledagen den 27 november.

Den 27 november träffas vi på Erik Dahlbergsgymnasiet för att under en heldag umgås i naturvetenskapens tecken.

Under dagen får du genomföra laborationer, delta i tävlingar, umgås med skolans elever och personal samt uppleva ED på nära håll. Våra elever informerar dig om hur det är att gå på naturvetenskaps- och teknikprogrammet. Informationen ger dig självklart hjälp inför ditt kommande val till gymnasiet!

Varje högstadieskola i kommunen erbjuds ett begränsat antal platser. Se till att just du får vara med på årets Scheeledag genom att snarast anmäla ditt intresse till din kemilärare.

Vi ses på Scheeledagen!