Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

VVS- och fastighetsprogrammet

Gillar du att jobba med händerna?
Är du duktig på att lösa problem?

På VVS- och fastighetsprogrammet (VF) får du göra både och. VF är ett yrkesprogram men kan också ge dig möjlighet till grundläggande högskolebehörighet. När du tar studenten får du en yrkesexamen och kan arbeta inom sektorerna kyl- och värmepump och VVS. ED har behöriga lärare med god utbildning och gedigen erfarenhet inom yrkesområdena.

Vi har även väl anpassade lokaler med modern och ändamålsenlig maskinutrustning. Våra läromedel är anpassade för yrkesstudier. Elevdatorn är ett dagligt hjälpmedel i utbildningen. Under din studietid kommer du att arbeta med olika projekt, både individuellt och i grupp. Praktiska och teoretiska övningar varvas för att ge dig helhet i utbildningen.

Tiden på ED kommer att utveckla dina kunskaper i installation, felsökning, reparation, drift och underhåll samt förvaltning av tekniska anläggningar och system, som till exempel värme- och kylsystem.
 
En del av utbildningen består av skolarbete på en arbetsplats — kallas arbetsplatsförlagt lärande (APL). Under de tre åren ingår minst 15 veckor APL där du också får en möjlighet att knyta kontakter för sommarjobb. Efter avslutad utbildning kommer du att vara eftertraktad och attraktiv på arbetsmarknaden.

Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats