Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

Samhällsvetenskapsprogrammet

Är du en aktiv, nyfiken och kreativ person? Vill du förstå och utveckla förmågan att påverka vad som händer runt omkring dig? Gillar du att diskutera och argumentera? Då är Samhällsvetenskapsprogrammet något för dig!

På SA arbetar vi mycket utifrån diskussioner. Genom att vända och vrida på problem skapar lärare och elev tillsammans nya insikter och förståelse. Centrala ämnen på SA är språk, samhällskunskap, historia, hållbar utveckling, psykologi och sociologi. Vi samarbetar  i projekt mellan olika kurser för att skapa en helhet.

På SA satsar vi också särskilt på att hela tiden utveckla våra omvärldskontakter. Vi satsar på att utbildningen ska vara verklighetsnära. Detta gör vi bland annat genom att regelbundet använda studiebesök som naturlig del av undervisningen.

Vi välkomnar dig till en modern utbildning med engagerade lärare, till välutrustade lokaler och till en miljö där din elevdator är ett viktigt och centralt verktyg som öppnar världen för dig. Välkommen att samverka med andra i en kreativ miljö!

Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats