Välkommen till Scheeledagen 2018

Onsdagen 28 november anordnar ED Scheeledagen 2018. Dagen är öppen för dig i nian, som anmält dig hos din NO-lärare.

Onsdagen 28 november kl 8.30-14.30 är det dags för Scheeledagen 2018 på Erik Dahlbergsgymnasiet. Scheeledagen är en årligt återkommande informationsdag i naturvetenskapens tecken som riktar sig till elever i årskurs 9.

Under Scheeledagen blir elever, och lärare, från årskurs 9 uppdelade i grupper. ED:s elever i årskurs 2 och 3 fungerar som värdar. Varje grupp har minst två egna värdar som tar hand om våra gäster under hela dagen. Programmet under dagen består bland annat av information om naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, laborationer (inom Ma/Fy/Ke/Bi), tävlingar och kemi-show.

Här hittar du ett klipp från tidigare år https://www.youtube.com/watch?v=VYU9UWy2Nfolänk till annan webbplats