Erik Dahlbergsgymnasiet
facebook
Jönköping kommun
Program
twitter
instagram

Erik Dahlbergsgymnasiet är en del av Klimatveckan 2018!

12–19 september är datum för årets Klimatvecka. Vi på Erik Dahlbergsgymnasiet står bakom denna vecka som deltagare men också som medarrangör genom Klimatrådet.

Under veckan finns möjligheter att ta del av ett riktigt intressant och fullpackat program. Vi vill inte att du missar en av landets största mötesplatser för energi-, klimat- och hållbarhetsfrågor. Veckan ger inte enbart möjligheter till möte, diskussion och nätverk utan är också en stor källa till inspiration, medvetenhet och ökad kunskap. Utöver en stor bredd på aktiviteter och händelser runt om i Jönköpings län går också Klimatkonferensen av stapeln. Dessa är kostnadsfria och öppna för alla. Klimatkonferensen kommer också visa vem som vinner årets Klimatpris, som delas ut på Spira i Jönköping av Landshövding Helena Jonsson.

Klimatveckan är kostnadsfri och arrangeras sedan 2014 av Klimatrådet. Utgångspunkten är visionen att Jönköpings län ska vara ett Plusenergilän senast år 2050. Detta innebär, förutom låga utsläpp i länet, att det ska produceras mer förnybar energi än vad vi gör av med. Läs mer om Klimatrådet och Klimatveckan här>>länk till annan webbplats


Dela p Facebook Dela p Twitter Pusha sidan Dela p Myspace Kom ihÂg sidan
Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen
Telefon 036-10 50 00

Ansvarig
Göran Isberg

Synpunkter på webbplatsen
Om cookies
Till www.jonkoping.selänk till annan webbplats