På Erik Dahlbergsgymnasiet

Välkommen till Erik Dahlbergsgymnasiet - en skola där vi alltid sätter eleverna först och främst!

Som gymnasiechef arbetar jag tillsammans med skolans rektorer, lärare och övrig personal för att Erik Dahlbergsgymnasiet ska vara en av Sveriges bästa och mest attraktiva arbetsplatser för ungdomar i utveckling.

På Erik Dahlbergsgymnasiet strävar vi efter att alla i skolan ska känna trygghet och bemöta varandra med ömsesidig respekt. Det innebär att alla i skolan har lika värde. Genom ED:s elevprogramråd, eller i samtal med dina lärare, kan du påverka frågor som rör ditt lärande. På detta sätt är du som elev delaktig i skolans demokratiska processer.

Lärarna på skolan är kunniga och engagerade. De möter dig med positiva förväntingar och uppmuntrar dig att nå just din fulla potential. På ED har vi som mål att göra dig väl förberedd för ditt framtida yrkesliv oavsett om du har gått ett yrkesprogram eller högskoleförberedande program.

Jag hoppas att jag snart möter dig här på Erik Dahlbergsgymnasiet!

Lars Wernborg
Gymnasiechef Erik Dahlbergsgymnasiet