Elevröster 2015

Här kan du läsa vad sex elever tycker om ED som sitt gymnasieval, samt var de ser sig i framtiden.

"Dessutom är jag intresserad av naturämnena och visste om att ED satsade på dessa. Miljön, lärarna och eleverna gör ED till en väldigt trevlig skola. Min plan efter gymnasiet är att läsa vidare på högskola. NA är ett väldigt brett program och man kan i stort sett fortsätta i vilken riktning man vill."

AMELIA APPELBERG, NA 2015

"Jag valde VF på ED då jag hade hört mycket gott om programmet, sedan var min farfar rörmokare också. Jag är väldigt nöjd med mitt val och förväntar mig att tiden på ED ger mig bred kunskap. Efter gymnasiet planerar jag att jobba som rörmokare och i framtiden pluggar jag kanske vidare till VVS-ingenjör."

SIMON PETTERSSON, VF 2015

"Här erbjuds en hög standard i utbildning. EK ger en bra bas för framtiden, samtidigt verkar programmet spännande. Efter gymnasiet så utbildar jag mig vidare eller startar ett eget företag där jag vill inspirera andra att följa sina drömmar."

MELINDA GUSTAVSSON, EK 2015

"Jag är intresserad av att lära mig mer om människokroppen. Att gå på ED känns spännande samtidigt som mycket är nytt och ovant. Efter gymnasiet vill jag arbeta som undersköterska för att sedan utbilda mig vidare."

JAKOB MAGNUSSON, VO 2015

"SA på ED har även ett bra rykte, och det är jättebra på ED med en trygg miljö! Jag hoppas kunna lära mig mycket under tiden på ED. Efter gymnasiet vill jag nog plugga vidare till jurist eller åka utomlands. I framtiden ser jag mig arbeta med samhällsfrågor i någon form."

NOUR ROHAM, SA 2015

"Jag gillar de naturvetenskapliga ämnena. Jag hade även hört mycket gott om ED:s lärare och kan nu bekräfta att ED erbjuder ett riktigt seriöst teknikprogram. Efter gymnasiet pluggar jag nog vidare till ingenjör inom samhällsuppbyggnad eller mekanik."

EINAR PALMBERG-STRENGBOM, TE 2015